Nella Kharisma Jangan Nget Ngetan...

Milady Record Official - 20 March 2019
Download

BALIKAN NING MANTAN IIN VARERA...

DJ PRO - INDRAMAYU - 02 December 2019
Download

Nella Kharisma Selingkuh Karo Mantan...

Samudra Record - 12 August 2018
Download

Nek pengen balikan karo mantan sing serius...

wulan pamungkas Pamungkas - 19 August 2019
Download

Ayu Ting Ting Cemburu Mantanmu...

Swara Bintang - 27 July 2020
Download

Jangan Nget Ngetan Vita Alvia...

Aneka Safari Records - 06 April 2019
Download
Home